Budak Getah Volume 82

Salam Hormat Nakama sekalian.

Informasi ini khas untuk…

1. Peminat Komik Budak Getah yang frust apabila dapat tahu yang Comics House gulung tikar.

2. Mereka yang sedang mencari Komik Budak Getah Volume 82 (cetakan fizikal)

3. Mereka yang sudah mengenali kami (Budak Getah). Kalau belum kenal lagi, mohon baca ini [SIAPA KAMI]

4. Mereka yang terlepas untuk buat tempahan cetakan Budak Getah Volume 82 sebelum ini.

Kepada mereka yang bukan di atas, kalau nak teruskan baca juga you are more than welcome to read 🙂

Dah alang-alang sampai sini kan?

Baca sahaja. Tak ada masalah.

Straight to the point.

Kami ada buat cetakan Budak Getah Volume 82 kepada peminat-peminat kami baru-baru ini.

Setakat ini sudah lebih 50+ orang yang memiliki Komik Budak Getah Volume 82 dan selamat sampai di tangan mereka.

Berikut adalah antaranya…

Sebelum kami kongsikan cara bagaimana anda boleh dapatkannya juga, saya nak kongsikan sedikit bagaimana ianya bermula.

1. KOS SEBUAH BUKU ADALAH RM 55

Pada permulaannya, harga sebenar untuk mencetak sebuah buku komik fizikal adalah RM 55

2. KAMI BUAT SURVEY

Kemudian, kami buat survey untuk tanya kepada peminat-peminat Budak Getah di Fanpage kalau best cost yang kami boleh dapat untuk sebuah buku adalah RM 20 (harga yang kami agak kalau beli dengan kuantiti yang banyak), berapa ramai yang minat?

Surprisingly, ramai yang minat.

In fact, lebih 100+ orang yang berminat dan sanggup bayar RM 20 untuk sebuah Volume 82.

Kemudian…

3. KAMI KONGSIKAN UPDATE PROJEK

Unfortunately, kos yang kami cuba deal untuk RM 20 / komik tak berjaya.

Harga untuk sebuah buku yang kami boleh dapatkan adalah RM 30 / sebuah.

Kami ingatkan apabila harga dah jadi tinggi sikit makin berkurang order (daripada lebih 100+ orang yang berminat di bahagian survey)

Rupa-rupanya…

Ramai juga yang order!

 

Oleh kerana itu, kami ingin memberi peluang untuk anda turut sama dapatkan Budak Getah Volume 82 (versi fizikal)

 

Jadi, bagaimana bentuk Volume 82 yang ANDA akan dapat nanti?

Budak Getah Volume 82

Budak Getah Volume 82

Budak Getah Volume 82

Budak Getah Volume 82

Budak Getah Volume 82

Budak Getah Volume 82

Budak Getah Volume 82
Saiz kecil dan nipis sedikit daripada terbitan sebelum ini kerana menggunakan jenis kertas yang berbeza.
Budak Getah Volume 82
Perbandingan dengan terbitan Comics House (RIP) sebelum mereka bungkus.

 

Kalau saya tempah sekarang, bila ianya akan sampai ke tangan saya?

Kami bercadang untuk mengambil tempahan bermula daripada 13 April 2017 sehingga 19 April 2017 (seminggu)

Tempahan dibuka selama 7 hari sahaja

Syarat-syaratnya

1. Jumlah tempahan berbayar daripada anda semua yang berminat mestilah cukup 20 unit, kalau jumlah tempahan berbayar kurang daripada 20 unit kami akan pulangkan duit anda.

2. Hanya 7 hari sahaja kami buka tempahan untuk Batch ke 3.

3. Masa tamat tempahan adalah pada jam 10 malam 19 April 2017

AMARAN KERAS!

Jangan cakap kami tak warning. Tempahan ini tak sesuai untuk anda yang…

1. Tidak berada di Malaysia. Kau ingat kau lawak buat order dari luar Malaysia? Macam mana kami nak hantarkan naskhah kau? Baik dapatkan sahaja Versi Digital di Budak Getah Shop [KLIK SINI]

2. Skeptikal as fuck dan tak percayakan Budak Getah (walaupun kami dah buat penerangan yang panjang lebar)

3. Baru follow Facebook Budak Getah dan baru tahu kewujudan website Budak Getah. Mohon baca penerangan dahulu [KLIK SINI UNTUK BACA]

4. Tunggu Comics House ‘bangkit semula’ dari kematian baru nak beli. Nak teruskan menunggu ya? Mohon baca artikel Comics House bungkus [KLIK SINI UNTUK BACA]

5. Acah-acah baik gila babi tak mahu beli salinan naskhah yang bukan dari official license (padahal tetap support (baca) scanlation English di website lain atau terjemahan Bahasa Melayu yang kami sediakan, what a hyprocytical bastard padahal korang juga la yang tak support Comics House menyebabkan diorang bungkus, senang cerita this is not for you!)

6. Rasa harga RM 30 tak berbaloi. What a rip off. Kalau anda boleh dapatkan harga yang lebih baik lagi please entertain us untuk buat sampai jadi, jangan complain sahaja.

7. Compare harga dengan Buku terbitan geng Dragon Ball Super (untuk makluman, cetakan mereka cuma 75 muka surat sahaja, manakala cetakan Budak Getah Volume 82 adalah sebanyak 220+ muka surat) – again, kalau boleh dapatkan harga lebih baik please buat sampai jadi, kami order je dengan anda.

8. Belum lagi baca artikel yang pernah kami kongsikan dahulu tentang kenapa kami tak buat buku fizikal [KLIK SINI UNTUK BACA] – please baca dulu.

Saya sudah faham semuanya dan ingin mendapatkan Volume 82 Versi Fizikal.

–> Kalau anda dah faham dan ingin mendapatkan VOLUME 82 Versi Fizikal, PICIT sahaja pada butang “ORDER NOW” di bawah nanti.

BUTIRAN PRODUK

Budak Getah Volume 82

Produk: VOLUME 82

Versi: Fizikal

Harga: RM 30.00

Penghantaran: RM 5

(seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak)

TOTAL: RM 35