Budak Getah Volume 1

RM 5.00

Volume Pertama Budak Getah (Chapter 1 – 8)
Diterbitkan pada 24 Disember 1997 di Jepun.
Terjemahan dalam Bahasa Melayu oleh Team Budak Getah.
Edisi berwarna penuh.

Category:
   42 Sold |   0 Reviews  

Description

PERHATIAN: Ini Adalah Produk Digital

Tiada sebarang penghantaran buku ke rumah anda.

Anda akan menerima download link sebaik sahaja pembayaran anda disahkan.

  • Author: Eiichiro Oda (1998)
  • Publishing Status: On-going
  • Scanlation Status: Completed
  • Genre: Action, Comedy, Fantasy, Shounen
  • Language: Malay

Image and video hosting by TinyPic

Description:

001 – Romance Dawn – Permulaan Penjelajahan
002 – Luffy Bertopi Jerami
003 – Pemburu Lanun Zoro
004 – Kapten Tentera Laut ‘Tangan Kapak Morgan’
005 – Raja Lanun dan Pendekar Pedang
006 – Anak Kapal Pertama
007 – Kawan
008 – Nami

Frequently Asked Questions

1. Kalau di Komik ada Q&A (SBS) bersama Oda, yang ini ada sekali tak? Ataupun ikut Manga je?
Ada, SBS akan dimasukkan sekali.

2. Ini buku fizikal atau hardcopy ke macam mana?
Buat masa sekarang ia adalah versi digital. Kami belum ada perancangan untuk menerbitkan buku dalam bentuk fizikal dalam masa terdekat. Mungkin kami akan mempertimbangkan semula nanti jika dapat banyak sambutan untuk penerbitan versi fizikal

3. Ok dah faham ini versi digital, nanti kami download dapat file dalam format apa?
File yang anda akan dapat adalah berformat PDF (.pdf). Contoh hasil kerja yang anda akan terima boleh download secara percuma di link yang ada di bawah nanti

4. Ok saya setuju, macam mana cara nak order?
Tekan Add to Cart -> View Cart -> Proceed to Checkout -> Isikan details -> Place Order -> Buat Pembayaran -> Done!

5. Saya tak ada kemudahan Perbankan Internet seperti Maybank2u, CIMBClicks apa semua tu. Kalau saya deposit guna ATM machine boleh tak?
Boleh, tak ada masalah. Pastikan anda maklumkan kepada kami di FB Fan Page Budak Getah (Message)

6. Kalau saya deposit di ATM jumlahnya lebih dari apa yang saya beli, nanti dapat baki semula ke tak?
Dapat, maklumkan kepada kami di FB Fan Page Budak Getah (Message) tentang perkara ini dan bagitau no akaun bank anda. Kami akan transferkan baki wang kepada akaun bank pilihan anda.

7. Saya dah place order dan sudah melakukan pembayaran. Berapa lama ia akan ambil masa untuk saya dapatkan akses kepada Volume ini nanti?
Setelah anda membuat pembayaran, kami akan proses tempahan anda dalam tempoh 24 jam dari masa dan tarikh anda membuat tempahan atau selewat-lewatnya 48 jam. Kebiasaannya kami akan sahkan tempahan anda dengan segera dan anda akan menerima email tentang status tempahan anda.

Sekiranya tiada masalah dalam pembayaran anda, dalam masa tak sampai 24 jam akan terus dapat akses untuk download produk ini

MASIH RAGU-RAGU LAGI?

Apa kata lihat dahulu contoh hasil terjemahan yang telah kami siapkan, boleh download secara percuma di pautan di bawah ini dan nilaikan sendiri 🙂

FREE DOWNLOAD Chapter 1 (m/s 0-58)

(Saiz file 13.6 MB dan berformat PDF)

Additional information

Manga

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Budak Getah Volume 1”

Your email address will not be published.

Questions and answers of the customers

  1. 0 votes
    There are no answers for this question yet. Answer now

Send me a notification for each new answer.