Budak Getah Volume 2

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

RM 5.00

Volume Kedua Budak Getah (Chapter 9 – 17)
Diterbitkan pada 3 April 1998 di Jepun.
Terjemahan dalam Bahasa Melayu oleh Team Budak Getah.
Edisi berwarna penuh.

Category:

Description

PERHATIAN: Ini Adalah Produk Digital

Tiada sebarang penghantaran buku ke rumah anda.

Anda akan menerima download link sebaik sahaja pembayaran anda disahkan.

  • Author: Eiichiro Oda (1998)
  • Publishing Status: On-going
  • Scanlation Status: Completed
  • Genre: Action, Comedy, Fantasy, Shounen
  • Language: Malay

Image and video hosting by TinyPic

Description:

009 – Gadis Bersifat Syaitan
010 – Perselisihan Dalam Bar
011 – Lari
012 – Anjing
013 – Harta Karun
014 – Tindakan Melulu
015 – “Gong”
016 – Mencabar Kumpulan Lanun Buggy
017 – Kelayakan

Frequently Asked Questions

1. Kalau di Komik ada Q&A (SBS) bersama Oda, yang ini ada sekali tak? Ataupun ikut Manga je?
Ada, SBS akan dimasukkan sekali.

2. Ini buku fizikal atau hardcopy ke macam mana?
Buat masa sekarang ia adalah versi digital. Kami belum ada perancangan untuk menerbitkan buku dalam bentuk fizikal dalam masa terdekat. Mungkin kami akan mempertimbangkan semula nanti jika dapat banyak sambutan untuk penerbitan versi fizikal

3. Ok dah faham ini versi digital, nanti kami download dapat file dalam format apa?
File yang anda akan dapat adalah berformat PDF (.pdf). Contoh hasil kerja yang anda akan terima boleh download secara percuma di link yang ada di bawah nanti

4. Ok saya setuju, macam mana cara nak order?
 Tekan Add to Cart -> View Cart -> Proceed to Checkout -> Isikan details -> Place Order -> Buat Pembayaran -> Done!

5. Saya tak ada kemudahan Perbankan Internet seperti Maybank2u, CIMBClicks apa semua tu. Kalau saya deposit guna ATM machine boleh tak?
Boleh, tak ada masalah. Pastikan anda maklumkan kepada kami di FB Fan Page Budak Getah (Message)

6. Kalau saya deposit di ATM jumlahnya lebih dari apa yang saya beli, nanti dapat baki semula ke tak?
Dapat, maklumkan kepada kami di FB Fan Page Budak Getah (Message) tentang perkara ini dan bagitau no akaun bank anda. Kami akan transferkan baki wang kepada anda.

MASIH RAGU-RAGU LAGI?

Apa kata lihat dahulu contoh hasil terjemahan yang telah kami siapkan, boleh download secara percuma di pautan di bawah ini dan nilaikan sendiri 🙂

FREE DOWNLOAD Preview Volume 002 (m/s 0-31)

(Saiz file 6.6 MB dan berformat PDF)

1 review for Budak Getah Volume 2

  1. Rated 5 out of 5

    Ahmad Md Norain

    Nice !!

Add a review

Your email address will not be published.