Budak Getah Volume 82

5.00 out of 5 based on 7 customer ratings
(7 customer reviews)

RM 5.00

This item will be released on Soon.

Volume 82 Budak Getah (Chapter 817 – 827)
Diterbitkan pada 4 Julai 2016 di Jepun
Terjemahan dalam Bahasa Melayu oleh Team Budak Getah.
Edisi Hitam Putih.

Category:
   78 Sold |   7 Reviews  

Description

PERHATIAN: Ini Adalah Produk Digital

Tiada sebarang penghantaran buku ke rumah anda.

Anda akan menerima download link sebaik sahaja pembayaran anda disahkan.

  • Author: Eiichiro Oda (1998)
  • Publishing Status: On-going
  • Scanlation Status: Completed
  • Genre: Action, Comedy, Fantasy, Shounen
  • Language: Malay

Description:

817 – Raizou of the Mist
818 – Dalam Paus
819 – Momonosuke, Waris Puak Kozuki
820 – Sejarah Anjing dan Kucing
821 – Faham
822 – Menuruni Gajah
823 – Dunia Bergolak
824 – Permainan Lanun
825 – Keratan Komik Ekonomi Dunia
826 – 0 dan 4
827 – Totland (Tanah Totto)

Frequently Asked Questions

1. Kalau di Komik ada Q&A (SBS) bersama Oda, yang ini ada sekali tak? Ataupun ikut Manga je?
Ada, SBS akan dimasukkan sekali.

2. Ini buku fizikal atau hardcopy ke macam mana?
Buat masa sekarang ia adalah versi digital. Kami belum ada perancangan untuk menerbitkan buku dalam bentuk fizikal dalam masa terdekat. Mungkin kami akan mempertimbangkan semula nanti jika dapat banyak sambutan untuk penerbitan versi fizikal

3. Ok dah faham ini versi digital, nanti kami download dapat file dalam format apa?
File yang anda akan dapat adalah berformat PDF (.pdf). Contoh hasil kerja yang anda akan terima boleh download secara percuma di link yang ada di bawah nanti

4. Ok saya setuju, macam mana cara nak order?
 Tekan Button PRE-ORDER NOW -> VIEW CART -> PROCEED TO CHECKOUT -> Isikan details -> PLACE ORDER -> Buat Pembayaran -> DONE!

Ataupun baca cara-cara membeli dengan KLIK SINI

5. Saya tak ada kemudahan Perbankan Internet seperti Maybank2u, CIMBClicks apa semua tu. Kalau saya deposit guna ATM machine boleh tak?
Boleh, tak ada masalah. Pastikan anda maklumkan kepada kami di FB Fan Page Budak Getah (Message)

6. Kalau saya deposit di ATM jumlahnya lebih dari apa yang saya beli, nanti dapat baki semula ke tak?
Dapat, maklumkan kepada kami di FB Fan Page Budak Getah (Message) tentang perkara ini dan bagitau no akaun bank anda. Kami akan transferkan baki wang kepada anda.

7. Saya dah place order dan sudah melakukan pembayaran. Berapa lama ia akan ambil masa untuk saya dapatkan akses kepada Volume ini nanti?
Setelah anda membuat pembayaran, kami akan proses tempahan anda dalam tempoh 24 jam dari masa dan tarikh anda membuat tempahan atau selewat-lewatnya 48 jam. Kebiasaannya kami akan sahkan tempahan anda dengan segera dan anda akan menerima email tentang status tempahan anda.

Sekiranya tiada masalah dalam pembayaran anda, dalam masa tak sampai 24 jam akan terus dapat akses untuk download produk ini

MASIH RAGU-RAGU LAGI?

Apa kata lihat dahulu contoh hasil terjemahan yang telah kami siapkan, boleh download secara percuma di pautan di bawah ini dan nilaikan sendiri 🙂

FREE DOWNLOAD Chapter  817 (m/s 0-28)

(Saiz file 6.03 MB dan berformat PDF)

7 reviews for Budak Getah Volume 82

  1. 5 out of 5

    LIKE 5 star

  2. 5 out of 5

    Dah beli dah…
    Tahniah atas usaha mengembalikan one piece bahasa malaysia…

  3. 5 out of 5

    ok 5 star

  4. 5 out of 5

    Please buat volume 83 pulak.

  5. 5 out of 5

    (verified owner)

    Terbaik . tingkatkan kualiti bahasa malaysia. 🙂
    Bila keluar volume 83?

  6. 5 out of 5

    (verified owner)

    budakgetah volume 83 please

  7. 5 out of 5

    volume 81 xde?

Add a review

Your email address will not be published.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

Send me a notification for each new answer.