Spoiler Chapter 896

with No Comments 2319

Tajuk: Permintaan Terakhir

 

Pejuang-pejuang dari kru Big Mom dah bersedia untuk berlawan sebab mereka memang menjangkakan yang Luffy akan lari dari Katakuri dan bawa Brulee bersama untuk keluar dari Dunia Cermin.

Sanji menyorok dan nampak segalanya. Saat ketika Luffy keluar dari Dunia Cermin, Sanji bercadang untuk mengambil Luffy bersama sambil memikirkan yang mereka perlu berlari secepat mungkin.

Sanji mengucapkan terima kasih kepada Pudding dan Pudding ingin meminta maaf kepada Sanji tapi sikap degilnya menghalang dia untuk berbuat demikian.

Sanji cakap yang dia rasa bersyukur yang Pudding adalah tunangnya dan saat itu Pudding mula menangis. Dia cakap yang dia ada permintaan terakhir untuk Sanji dan dia mengambil rokok Sanji.

Luffy berjaya mengelak serangan Katakuri sementara serangannya kena pada Katakuri. Tapi Luffy dah di penghujung batasan dan jatuh di lantai yang pecah.

Katakuri juga dah di penghujung batasan dan pengsan ke lantai.

Luffy bangun dan mula memanjat dari tempat yang dia jatuh, tetapi Katakuri ada di situ.

Dia tanya Luffy yang adakah Luffy akan datang lagi untuk menewaskan Big Mom dan Luffy jawab “Dah tentulah! Aku lelaki yang akan menjadi Raja Lanun!”

Katakuri jawab lagi yang Luffy pastinya boleh melihat jauh di masa hadapan nanti dan dia terus rebah.

Penyelamat Mister Nazomuzu dah menangkap Brulee. Nazomuzu sebenarnya adalah Pekoms dan Luffy perasan pasal hal ini.

Masa yang dijanjikan dah tiba, jadi pejuang-pejuang menantikan Luffy untuk keluar dari Dunia Cermin.

Tamat.

Leave a Reply